Doel van deze ista helpdesk

Gewijzigd op Thu, 01 Sep 2022 om 04:13 PM

Hallo en welkom op onze helpdesk van ista.

Via deze helpdesk willen wij onze klanten te hulp staan. Elke klant kan ons dan ook via deze helpdesk contacteren betreft zijn of haar aanvraag of deze helpdesk raadplegen om de status van zijn of haar aanvraag te weten.

Klik op volgende link om een antwoord te vinden op de vraag: Hoe een aanvraag insturen?

U kan ook reeds ons overzicht raadplegen van Meest gestelde vragen (FAQ) door hier te klikken.

We hopen dat u een fijne ervaring heeft bij het gebruik van onze helpdesk.

We wensen u reeds een prettige dag toe.

ista Belgium