Indien u nog geen login heeft, klik dan op https://www.ista-webportal.be/ en vervolgens op "Registreren" aan de rechterkant van uw scherm. Vul het registratieformulier naar behoren in.

Onze bevoegde dienst analyseert vervolgens uw aanvraag zo spoedig mogelijk. Om veiligheids- en gegevensbeschermingsredenen wordt een mail ter validatie naar u verzonden. Na validatie door u, krijgt u toegang tot het E + W Analyzer-portaal.