Wanneer u 1 of meerdere aanvragen met uw e-mailadres indient, kan u de status van deze aanvragen steeds bekijken door te klikken op 'Ticketstatus Controleren'. Om uw ticketten te kunnen bekijken dient u met hetzelfde e-mailadres in te loggen als het e-mailadres waarmee u de aanvraag hebt gedaan.

In dit ticket zal u dan de communicatie tussen u en ista kunnen zien, alsook de status van uw aanvraag (open, gesloten, in behandeling,...).