Hoe kan ik de status van mijn ticket (aanvraag) bekijken

Gewijzigd op Thu, 01 Sep 2022 om 04:27 PM

Wanneer u 1 of meerdere aanvragen met uw e-mailadres indient, kan u de status van deze aanvragen steeds bekijken door te klikken op 'Overzicht en status van mij aanvragen'. Om uw aanvragen te kunnen bekijken dient u met hetzelfde e-mailadres in te loggen als het e-mailadres waarmee u de aanvraag hebt gedaan.

Voor elke aanvraag kan u dan de communicatie zien tussen u en ista, alsook de status van uw aanvraag (open, gesloten, in behandeling,...).

Opgepast:

Alvorens u een overzicht krijgt van uw aanvragen moet u inloggen met uw e-mailadres. Indien u nog geen account hebt aangemaakt dient u te klikken op Registreren. Het kan ook zijn dat u moet duwen op 'Aanmelden' en vervolgens op 'Wachtwooord vergeten'.

Belangrijk: gebruik hier hetzelfde e-mailadres dat u gebruikte voor uw aanvragen naar ons te sturen. Alle aanvragen die we krijgen worden gelinkt aan het gebruikte e-mailadres.