Gebruikershandleiding E+W Analyzer Webportaal

Gewijzigd op Wed, 29 Mar 2023 om 01:50 PM

Met het oog op morgen helpt ista graag meebouwen aan een groenere toekomst!

Om in lijn te blijven met de EED 2.0. (Europese Energy Efficiency Directive) & eveneens onze klanten bewuster te maken van hun verbruik, hebben wij een webportaal ontwikkelt waarop u als beheerder of syndicus al uw ista-gebouwen kan beheren.

Zo kan u alle kosten per gebouw ingeven voor een vlotte en correcte afrekening, alsook kan u de geïnstalleerde meters per gebouw raadplegen met de bijhorende verbruiken.

Op die manier helpen we mee aan het verkleinen van de papierstapel & de algemene CO2 uitstoot!

In bijlage kan je de gebruikershandleiding raadplegen die de basiswerking van ons webportaal www.ista-webportal.be uitlegt.