De radiogolven die uitgezonden worden door de ista-meters zijn 10.000 keer minder dan die van een mobiele telefoon en 1.000 keer minder dan die van wifi. Deze golven zijn gelijk aan die van een garage die met een afstandsbediening geopend kan worden.

De golven zijn alleen gevaarlijk als aan deze 2 parameters wordt voldaan :

• Een grote signaalsterkte (wat in ons geval niet zo is).
  • Een kleine afstand tot bij het hoofd (wat in ons geval ook niet zo is).

Ter vergelijking : ons radiosysteem Symphonic® 3 produceert in 10 jaar evenveel energie als een GSM in 13,1 seconden.

Meer informatie over het radiosysteem van ista, klik hier.