Toegang tot kostenformulier (Syndicus / Gebouwbeheerder)

Gewijzigd op Wed, 09 Nov 2022 om 11:33 AM

Opstellen afrekening

Voor de opgave van de gebouwkosten hebben we uw hulp nodig. Als syndicus kan u eenvoudig toegang verkrijgen tot ons webportaal (klik hier) waar u in een kostenformulier de kosten van het gebouw kan opgeven.

Opgave van de kosten

Er zijn 2 manieren om dit te doen:

1. Log in op onze website https://www.ista-webportal.be/ en klik op het symbool van het kostenformulier:
    Geef het gebouwnummer in en vervolledig het formulier

2. Een andere optie is om dit ter hoogte van het gebouw te doen zodat het gebouwnummer meteen ingevuld is.
    1. Log in op de website https://www.ista-webportal.be/
    2. Klik op het gebouw-icoon
    3. Ga naar het desbetreffende gebouw en klik helemaal rechts op het icoon van het kostenformulier:

Op deze manier wordt het gebouwnummer automatisch ingevuld.

Meer informatie over ons webportaal? Raadpleeg onze handleiding, klik hier.