Lijst waarschuwingen

Gewijzigd op Fri, 02 Feb 2024 om 04:08 PM

INHOUDSTAFEL


Waarschuwingen:

 1. Geen verbruik voor deze meter:

  Op deze meter is er geen verbruik vastgesteld gedurende minimum de laatste 3 maanden.

  Deze waarschuwing kan duiden op blokkade van de meter. ista zal hiervoor een interventie inplannen om de meter te controleren. Indien deze effectief geblokkeerd is zullen wij het nodige doen om de meter te vervangen.

  Indien onze energy managers, na analyse van het verbruik in het pand, vaststellen dat we hiervoor geen interventie moeten inplannen, zal deze waarschuwing afgesloten worden.

  Deze waarschuwing kan ook het gevolg zijn doordat het pand leegstaand (onbewoond) zou zijn. Indien dit het geval is vragen wij u om dit zo snel mogelijk mee te delen aan onze diensten Planning of Contact Center (contacteer ista, klik hier).

 2. Vermoeden probleem met de mengkraan:

  Bij deze waarschuwing is er een vermoeden dat er koud water in het warmwatercircuit terecht komt door een defect van de mengkraan waardoor er een fluctuerend verbruik kan vastgesteld worden. We vermoeden een probleem met de mengkraan wanneer een verbruiksindex achtereenvolgens stijgt en dan daalt. Het gebruik van onze meters kan dit soort problemen detecteren maar niet oplossen. Ten einde dit probleem op te lossen dient u (via uw syndicus) een loodgieter langs te laten komen om het nodige te doen dit op te lossen.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren