Hoe een aanvraag insturen?

Gewijzigd op Thu, 01 Sep 2022 om 04:22 PM

Om een aanvraag in te sturen dient u te klikken op de knop 'Dien een ticket in'.

Wanneer u ons een aanvraag stuurt, zullen wij deze ontvangen in de vorm van een ticket met een referentienummer. Na het plaatsen van uw aanvraag zal u een ontvangstbevestiging in uw mailbox ontvangen met daarin de vermelding van dit referentienummer.

Tip: Het toevoegen van additionele informatie bij uw aanvraag, zoals

• Gebouwnummer (32-XXX-XXXX)
  • Adres gebouw
  • Appartement nummer
  • Serienummer van de betreffende meter
  • Foto's / bestanden
  • ...

maakt het voor ons mogelijk om uw aanvraag gerichter te kunnen behandelen.

Alvast bedankt.

Team ista