Plaatsen/vervangen radiator

Gewijzigd op Tue, 15 Mar 2022 om 02:18 PM

Wat moet ik doen als ik een radiator wil plaatsen/vervangen?

1. Gelieve ons de volgende informatie te bezorgen bij het vervangen van een radiator:
    1. Datum verwijdering
    2. Serienummer
    3. Index op de dag van verwijdering

2. Zodra de nieuwe radiator geïnstalleerd is, gelieve ons te contacteren om een datum af te spreken voor de installatie van de nieuwe meter.

Om betwistingen te voorkomen, verzoeken wij u ook de beheerder van het gebouw per mail in te lichten. Wij halen de verwijderde meter niet op, deze kan gerecycleerd worden.

In geval van verwijderen van de radiator (dus geen vervanging), klik hier.