Uitlezen van de kostenverdeler Doprimo

Gewijzigd op Thu, 04 May 2023 om 03:12 PM

Het menu van de doprimo kan geraadpleegd worden door het duwen op de knop.

Wat is een Doprimo :

Druk op de knop onder het display van de warmtekostenverdeler. Om de 2 seconden verandert de weergave. U kan volgende 2 standen terugvinden:

• 2?️: de actuele meterstand
  • A: de meterstand op de laatste dag van het voorbije kalenderjaar (31 december 20XX). Na enkele seconden wordt het afleesvenster weer blanco. Ieder jaar wordt deze meterstand A automatisch op 31/12 aangepast naar de waarde van die dag. De verbruikseenheden worden dan verder opgeteld. De meetgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de dienstverlening van ista België.

Ter informatie:

• De waarde die u op het meettoestel afleest is enkel een index die stijgt wanneer de radiator aan het verwarmen is.
  • Het echte verbruik in kWh of EURO kunnen we pas berekenen wanneer we de verbruikswaarden van het volledige gebouw krijgen van uw syndicus of gebouwbeheerder.